Regler og rutiner

Vi har de samme reglene gjennom hele dagen.

7 regler verdt å huske på:

• Vi hilser alltid med et "hei"
  • Vi har alltid på innesko når vi er inne
  • Vi er snille mot alle, både ute og på basen
  • Vi hører på de voksne når de gir en beskjed
  • Vi går inne
  • Vi rydder alltid opp etter oss etter en lek
  • "Ha med dag" er KUN på fredager

Henting på AKS/Inn- og utkrysning:

• Vi har morgenåpent på AKS bare for barn med heldagsplass.
  • Dørene åpnes klokken 07:30. Foreldre må komme og levere barnet inne på basen.
    De barna som går alene må få beskjed av foresatte om å gå inn på basen for å krysse
    seg inn.
  • Det er kun barna som er krysset inn hos oss på morgenåpent vi har ansvar for.
    OBS: Barn som oppholder seg i skolegården på morgenen er der på eget ansvar.
  • Ved overgang skole/AKS, vil en AKS ansatt komme for å hente barna i klasserommet.
  • Den AKS ansatte tar et opprop og krysser inn alle barn som går på AKS.
  • Når barna går hjem eller hentes skal det gis beskjed til en ansatt på AKS, som krysser ut
    barnet.

MOBILBRUK I AKS TIDEN:

OBS: Barna har ikke lov til å bruke egen mobil for å ringe hjem og gjøre egne avtaler.
    Mobilen skal være skrudd av og ligge i sekken frem til barnet slutter på AKS.
    Ved brudd på regler, vil mobiltelefonen tas inn av en AKS ansatt. Mobilen gis tilbake når barnet skal hjem. Ved brudd på dette gjentatte ganger, må foresatte komme for å hente mobilen.

NB:AKS har ikke ansvaret for barna før innkryssing eller etter utkryssing!
regler